Ο Ιατρός

 

Δρ. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Π. ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ MD MSc(c)ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Δρ. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Π. ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ
MD MSc(c)

Ο Αγαμέμνων Δρακονταειδής είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος. Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Ρώμης “LA SAPIENZA”, με διπλωματική εργασία – πειραματική έρευνα με θέμα: «Ουρολοιμώξεις στην παιδική ηλικία. Επιδημιολογική μελέτη και αντίσταση στα φάρμακα» και έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ρώμης “TOR VERGATA”.

Εξέτισε τη θητεία του ως στρατεύσιμος σμηνίας ιατρός στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Ορθοπεδική, Ουρολογική, Πλαστική Χειρουργική και Νευροχειρουργική Κλινική.

Εξέτισε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Παθολογική, Καρδιολογική και Χειρουργική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους και στο Κέντρο Υγείας  Μυκόνου. Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης Ιατρός στην εταιρία «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», καθώς και εξωτερικός συνεργάτης στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).     

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Χειρουργική Γυναικολογία στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και στο Π.Γ.Ν.Μ. «Έλενα Βενιζέλου».

Έχει διδακτικό έργο στο Β’ έτος της Νοσηλευτικής Σχολής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και συγκεκριμένα στο μάθημα Γυναικολογίας – Μαιευτικής.

Έχει συμμετάσχει με δεκάδες ιατρικές εργασίες που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Κατέχει Πιστοποιητικό επάρκειας προχωρημένης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από το 251 Γ.Ν.Α.  και έχει παρακολουθήσει το Bls/aed provider course European resuscιtation council στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Είναι ΜSC(c) στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Αναπαραγωγική - Αναγεννητική Ιατρική» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.

 Συνεργάζεται με γνωστά ιδιωτικά μαιευτήρια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebooklinkedininstagram

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 2130276415

Κινητό: 69448210821

E-mail: agadrakdr@gmail.com

Διεύθυνση: Βασ. Παύλου 49 Βούλα, 16673

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MD, MSc